Na osnovu izdate Dozvole za televizijsko emitovanje od strane Regulatorne agencije za komunikacije Bosne i Hercegovine, 05.01.2015. godine krenuo je sa emitovanjem program IzvornaTV koji možete gledati 24 sata dnevno, 7 dana u sedmici, a kanal je dostupan u cijelom svijetu bez ograničenja putem svih boljih kablovskih i IPTV distributera TV signala, kao i putem ove web stranice, putem našeg live YouTube kanala!
Za kratko vrijeme od osnivanja Izvorna TV ruši sve rekorde gledanosti i postala je jedna od najgledanijih televizija, rame uz rame sa najpoznatijim TV kanalima, u BiH, ali i van granica, putem IPTV sistema koji prenose programe sa ovih prostora našim ljudima u cijelom svijetu.

Ukoliko još nemate kanal
IzvornaTV zovite odmah bez odlaganja Vašeg kablovskog ili IPTV distributera TV programa, tražite, insistirajte da Vam odmah uključi naš kanal i na taj način ćete ubrzati proces ulaska kanala Izvorna TV i u Vaš dom, da i Vama budemo dostupni, da Vas uveseljavamo.

Program IzvorneTV je zabavnog karaktera, bez politike i nacije, drugačiji od svih TV kanala koje imate. Donosimo Vam u Vaše domove širom svijeta, najkvalitetniju bosansku izvornu muziku od Kalesije, preko Podrinja, Dervente, Doboja, Žepča, Posavine...svu dobru izvornu muziku iz Vašeg kraja, koja budi nostalgiju i vraća Vas u dobra stara vremena!

Osim dobre izvorne muzike, pružićemo Vam i informacije iz Vašeg rodnog kraja, za Vas pratiti i snimati sva zabavna dešavanja, sve manifestacije sa ovih terena: teferiče, proslave, vašare, koride...ukratko, sve ono što zanima naš narod ovde u BiH, a posebno van granica, u zapadnoj Evropi...Njemačka, Austrija, Švajcarska..., u Skandinavskim zemljama...Švedska, Danska, Norveška..., u dalekoj Americi i Australiji..., u svakom i najudaljenijem kutku planete zemlje, ma gdje se nalazili!

Misija
IzvorneTV je da dobru izvornu muziku, narodne običaje, stare zanete i sl. postavi na mjesto koje oni zaslužuju, da ih sačuva od zaborava !

Otvoreni smo za sve Vaše dobronamjerne sugestije i Vaša pitanja!

Dobro došli !

Izvorna TV kanal možete gledati u BiH u sistemima:

 

 

TXTV
Tuzla, Živinice, Banovići, Srebrenik, Kalesija, Sapna, Maglaj, Zavidovići, Žepče.

 

MOJA TV i MOJA WEB TV paketi u cijeloj BiH

 

ELTA-KABEL

Doboj, Banja Luka, Prijedor, Zvornik, Šekovići, Derventa, Sokolac, Teslić, Bileća, Trebinje, Ljubinje, Gacko, Čajniče, Bratunac, Istočno Sarajevo, Petrovo, Kozarska Dubica, Brčko, Kostajnica, Mrkonjić Grad, Novi Grad, Nevesinje.

 

 

ELKATEL
Tuzla, Živinice, Banovići, Srebrenik, Kalesija, Sapna, Maglaj, Zavidovići, Žepče.

 

ELTA-MT
Tuzla, Živinice, Banovići, Srebrenik, Kalesija, Sapna, Maglaj, Zavidovići, Žepče.

 

BHB CABLE TV
Tuzla, Lukavac, Brčko, Kladanj, Velika Kladuša, Šički Brod, Lipnica, Mrkonjić Grad, Prokosovići, Gračanica, Liješnica, Klokotnica, Malešići, Novi Šeher, Sanski Most, Husino, Novi Travnik, Jajce.

 

AVAX
Tuzla, Lukavac, Živinice, Banovići, Srebrenik, Kladanj, Vlasenica.

 

AMB-NET
Živinice

 

MEDIA SKY
Živinice, Banovići

 

ALVATEL

Zenica

 

NEON SOLUCIJE

Kalesija, Živinice, Osmaci.

 

TELINEA

Bihać, Sanski Most, Cazin, Velika Kladuša, Bosanska Krupa, Bužim.

 

CLL BH

Teočak

 

MAX TV

Brčko, Gradačac, Gračanica, Srebrenik, Lukavac, Doboj, Petrovo, Maglaj, Zavidovići, Žepče, Novi Travnik, Vitez, Busovača, Kiseljak. 

KTV E-G-E

Tešanj, Doboj Jug, Usora.

 

GLOBAL INTERNET
Vitez, Novi Travnik.

 

WIRAC.NET

Gračanica, Srebrenik, Doboj-Istok.

O nama

0 0

© 2020 izvornatv.com. Napravljeno sa mojWeb 2.8.5 | LEFTOR